Tjänster

Motoroptimering

Patrik Svensson Bil är din specialist inom motoroptimering.
Vi optimerar alla bilmodeller utefter bilens specifika förutsättningar.

Mer effekt
och miljövänligt

När du utför en optimering på motorn så höjer vi effekten och sänker bränsleförbrukningen. Vid vår motoroptimering justerar vi ett flertalet parametrar för att öka prestandan och ge bilen en större kraft tillsammans med en ökad körglädje.

Arbetsprocess
motoroptimering

Vi hjälper dig oavsett bilmodell och när du låter oss ta hand om optimeringen av din bil så kan du känna dig trygg. En optimering hos oss tar vanligtvis bara 2 timmar och medans du väntar bjuder vi dig gärna på fika. Vill du passa på att utföra andra ärenden har vi även lånebilar tillgängliga.

Vi använder oss av den senaste utrustningen och har lång erfarenhet inom motoroptimering. Hos oss kan du känna dig trygg i att du får en tillförlitlig och effektiv optimering av din bil, som både ger extra kraft men även sparar bränsle.

Vi optimerar
alla bilmodeller

Experter på
Motoroptimering

Vårt mål är att alltid överträffa dig som kund när det gäller service, kvalitet och bemötande. För oss är det en självklarhet att inte skada din bil vid en motoroptimering. Hos oss får du därför en garanti på att utförandet sker korrekt och där du själv även kan se att optimeringen gav en önskad effekt. Självklart analyserar vi arbetet både före och efter ingreppet.

Frågor?
Vi hjälper dig direkt!